Дата: 17.07.2019 - 130 ДЕЦА ОД СКОПЈЕ, КАВАДАРЦИ И ПРОБИШТИП И ОВА ЛЕТО ПЛИВАА И УЖИВАА СО ПЛИВАЧКИТЕ ШКОЛИ ОРГАНИЗИРАНИ ОД ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ

Author

Вчера на градскиот базен во Пробиштип се одржа завршниот час од третата по ред пливачка школа за оваа година „Пливај и уживај“, организирана од Еуролинк осигурување. Поаѓајќи од минатогоди...

ПОВЕЌЕ

Дата: 11.07.2019 - УСПЕШНО ЗАВРШИ ЛЕТНАТА БАЛЕТСКА ШКОЛА НА ,,ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ’’

Author

Вчера во големата балетска сала при ДМБУЦ ,, Илија Николовски – Луј’’, се одржа завршниот час од Летната Балетска школа организирана од Еуролинк Осигурување. Балетската школа започна...

ПОВЕЌЕ

Дата: 05.06.2019 - БАЛЕТСКА ШКОЛА НА ЕУРОЛИНК

Author

Еуролинк осигурување и оваа година продолжува со уште една балетска приказна наменета за девојчиња и момчиња на возраст од 7 до 12 години.
Еуролинк балетската школа досега успешно воведе 210 де...

ПОВЕЌЕ

Дата: 07.06.2019 - "ПЛИВАЈ И УЖИВАЈ" СО ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ

Author

Четврта година по ред Еуролинк осигурување во рамките на платформата за Kорпоративнa општествена одговорност „Еуролинк - Вашата врска со вистинските вредности“  ја организира добропоз...

ПОВЕЌЕ

Дата: 03.06.2019 - 150 УЧЕСНИЦИ УЖИВАА ВО УБАВИНИТЕ НА ВЕВЧАНИ СО МАПА НА КУЛТУРАТА

Author

Во саботата се одржа едноднeвна екскурзија со посета на селото Вевчани, како дел од активноста „Мапа на културата“, организирана од Еуролинк осигурување. Кога 150 учесници пристигнаа во се...

ПОВЕЌЕ

Дата: 20.05.2019 - МАПА НА КУЛТУРАТА - ВЕВЧАНИ

Author

Еуролинк осигурување во рамки на платформата за Корпоративна општествена одговорност, „Еуролинк – Вашата врска со вистинските вредности“, чија цел е поддржување и афирмирање на макед...

ПОВЕЌЕ

Дата: 23.05.2019 - Започна аплицирањето за Еуролинк стипендија наменета за студентите од Правниот факултет „Јустинијан Први“ – Скопје при УКИМ

Традиционално шеста година по ред, со досега над 130 стипендирани студенти, Еуролинк осигурување распишува конкурсот за доделувањена 30 Еуролинк стипендии наменети за сите редовни студенти од Правниот...

ПОВЕЌЕ

Дата: 07.11.2018 - Избрани стипендистите на Еуролинк стипендија за 2018 година

Author

Почитувани студенти со големо задоволство ја објавуваме петтата генерација на студенти од Правниот факултет „Јустинијан Први“ при Универзитетот Св. Кирил и Методиј – Скопје, стипе...

ПОВЕЌЕ

Дата: 12.09.2018 - Со „Mапа на културата“ го запознаваме Лесновскиот манастир

Author

Целодневната прошетка претставува уникатна можност учесниците да се запознаат со убавините на селото Лесновo и да ги слушнат преданијата од монасите за настанување на Лесновскиот манастир. Сите заинте...

ПОВЕЌЕ

Дата: 18.06.2018 - Еуролинк осигурување доделува 1.600.000 денари наменети за стипендирање на студентите од Правниот факултет ,, Јустинијан Први’’

Author

Еуролинк осигурување во рамките на платформата за корпоративна општествена одговорност „Еуролинк – вашата врска со вистинските вредности“ петта година по ред распишува конкурс за дод...

ПОВЕЌЕ

Дата: 11.06.2018 - Македонија учи да плива со Еуролинк осигурување

Author

Трета година по ред Еуролинк осигурување ја организира бесплатната пливачка школа за деца на возраст од 8 до 12 години. Поаѓајќи од минатогодишното позитивно искуство, каде што пливачката школа беше о...

ПОВЕЌЕ

Дата: 07.06.2018 - Заедно во уште една балетска приказна – Еуролинк бесплатна балетска школа

Author

Традиционално, петта година по ред, Еуролинк осигурување создава успешна балетска приказна за деца на возраст од 7 до 12 години. 50 момчиња и девојчиња и оваа година ќе имаат можност да ги изучуваат о...

ПОВЕЌЕ

Дата: 07.03.2018 - Заедно во уште една приказна – Еуролинк осигурување организира бесплатна тениска школа за деца

Author

Еуролинк осигурување во рамките на платформата за корпоративно општествена одговорност, ,,Еуролинк – Вашата врска со вистинските вредности”, за првпат оваа година организира Тениска школа ...

ПОВЕЌЕ

Дата: 17.11.2017 - Четврта година по ред Еуролинк осигурување доделува стипендии за студенти на Правниот факултет,, Јустинијан Први’’, во Скопје

Author

Стипендиите се наменети да ги покријат трошоците за кофинансирање на студиите. За Еуролинк стипендија аплицираа студенти на додипломски и постдипломски студии од сите насоки на  Правниот факултет...

ПОВЕЌЕ

Дата: 18.09.2017 - 250 Учесници ги слушнаа преданијата за тајните на Бигорскиот манастир и уживаа во природните убавини во рамки на програмата ,, Мапа на културата’’ организирана од Еуролинк осигурување

Author

Во саботата на 16 септември 2017 година, се одржа еднодневна посета  на манастирот ,, Св. Јован Бигорски’’, како дел од програмата ,, Мапа на културата’’, организирана од ...

ПОВЕЌЕ

Дата: 05.09.2017 - Културата на дланка со Еуролинк осигурување - Започна пријавувањето за туристичката прошетка под наслов „Мапа на културата“ организирана од Еуролинк осигурување со посета на манастирот „Св. Јован Бигорски“

Author

Еуролинк осигурување, во рамките на платформата за Корпоративно општествeна одговорност „Еуролинк – Вашата врска со вистинските вредности“, чија цел е поддржување и афирмирање на мак...

ПОВЕЌЕ

Дата: 15.06.2017 - Еуролинк стипендии за студентите од Правниот факултет „Јустинијан Први“

Author

Еуролинк осигурување во рамките на платформата за Корпоративна општествена одговорност „Еуролинк – вашата врска со вистинските вредности“ четврта година по ред распишува конкурс за д...

ПОВЕЌЕ

Дата: 01.06.2017 - ПЛИВАЈ И УЖИВАЈ СО ЕУРОЛИНК

Author

Втора година по ред Еуролинк осигурување ја организира бесплатната пливачка школа за 120 деца на возраст од 7 до 12 години. Поаѓајќи од позитивните искуства од минатогодишната школа, оваа година Еурол...

ПОВЕЌЕ

Дата: 26.04.2017 - КУЛТУРАТА НА ДЛАНКА - СО ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ

Author

Eуролинк осигурување, во рамките на платформата за Корпоративно општествени одговорности, „Еуролинк – вашата врска со вистинските вредности“, чија цел е поддржување и афирмирање на м...

ПОВЕЌЕ

Дата: 19.04.2017 - ЕУРОЛИНК ДОНИРА НАД 1.400.000 ДЕНАРИ НА МУЗЕЈОТ НА СОВРЕМЕНА УМЕТНОСТ ВО СКОПЈЕ

Author

Во Музејот на Современа уметност во Скопје, свечено е пуштена во употреба целосно реновираната музејска библиотека при Истражувачкиот центар во рамки на музејот. Музејската библиотека е донација на Еу...

ПОВЕЌЕ

Дата: 03.03.2017 - ЗАПОЧНА ЕУРОЛИНК ЗИМСКАТА ШКОЛА ПО УМЕТНИЧКИ ЛИЗГАЊЕ

Author

Започна зимската школа по уметничко лизгање на Еуролинк осигурување, во која 40 деца, на возраст од 6 до 14 години бесплатно ќе ги изучуваат основните техники по уметничко лизгање  на лизгалиштет...

ПОВЕЌЕ

Дата: 21.11.2016 - ПО ТРЕТ ПАТ, ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ ДОДЕЛУВА СТИПЕНДИИ ЗА СТУДЕНТИ НА ПРАВНИОТ ФАКУЛТЕТ

Author

Kомпанијата Еуролинк осигурување додели 26 стипендии на перспективни млади луѓе од Правниот факултет „Јустинијан Први“ – Скопје наменети за студентите да ги покријат трошоците за ...

ПОВЕЌЕ

Дата: 01.11.2016 - Еуролинк - Мапа на културата 2016 спој на едукација, дружење и истражување

Author

Под веќе добропознатиот наслов „Мапа на културата“ на 29 октомври (сабота) се одржа еднодневна посета на археолошкиот локалитет Стоби.
Над стотина учесници имаа можност повеќе да се...

ПОВЕЌЕ

Дата: 17.10.2016 - Еуролинк осигурување третпат организира бесплатна туристичка тура со наслов „Мапа на културата“

Author

„Мапа на културата“ е дел од платформата за општествена одговорност „Еуролинк- Вашата врска со вистинските вредности“, чија цел е поддржување и афирмирање на македонската ку...

ПОВЕЌЕ

Дата: 12.08.2016 - Заеднички и солидарно ќе ги ублажиме последиците од непогодата што ги погоди нашите граѓани

Author

Почитувани клиенти и пријатели на Еуролинк Осигурување ,
Трагедијата што зад себе ја оставаат елементарните непогоди, можеме да ја надминеме единствено заеднички. Со искрено сочувство за тие...

ПОВЕЌЕ

Дата: 19.07.2016 - УСПЕШНО ЗАВРШЕНА ТРЕТАТА ПО РЕД "ЕУРОЛИНК ЛЕТНА БАЛЕТСКА ШКОЛА"

Author

На ден 15. јули 2016 год. – петок, во големата балетска сала на Македонската опера и балет (МОБ) во Скопје, 45 балерини и балетани, со насмеани лица, под раководство на балетскиот првенец Горан ...

ПОВЕЌЕ

Дата: 10.06.2016 - ПО ТРЕТ ПАТ КОНКУРС ЗА "ЛЕТНА БАЛЕТСКА ШКОЛА"

Author

Еуролинк осигурување, веќе традиционално, трет пат, распишува конкурс за учество во „Летната балетска школа“ за деца на возраст од 6 до 11 години.
Во период од 24 јуни до 15 јули 20...

ПОВЕЌЕ

Дата: 09.06.2016 - ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ РАСПИША КОНКУРС ЗА "ЕУРОЛИНК СТИПЕНДИЈА"

Author

Еуролинк осигурување во рамките на својата платформа за општествена одговорност „Еуролинк – Вашата врска со вистинските вредности“ распишува конкурс за „Еуролинк стипедија&ldqu...

ПОВЕЌЕ

Дата: 27.04.2016 - “СЕ ДРУЖИМЕ И ПЛИВАМЕ СО ПРОФ. Д-Р НАТАША МЕШКОВСКА И ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ”

Author

Mај 2016 - месец на пливањето со проф. Д-р Наташа Мешковска и Еуролинк Осигурување.
Деца на возраст од 8 до 10 години ќе можат бесплатно да пливаат на базенот Карпош при Спортскиот Центар Бо...

ПОВЕЌЕ

Дата: 16.12.2015 - МОДЕРНИЗИРАНА ЧИТАЛНАТА ВО СТУДЕНТСКИОТ ДОМ „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“ СО ДОНАЦИЈА НА ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ

Author

Читалната во студентскиот дом „Гоце Делчев“ доби нов, модерен лик благодарение на компанијата „Еуролинк осигурување“ која финансиски го помогна модернизирањето на просторот ...

ПОВЕЌЕ

Дата: 12.02.2016 - Еуролинк организира бесплатна школа по уметничко лизгање за деца од 6 до 14 години

Author

Децата на возраст од 6 до 14 години ќе можат бесплатно да ги учат техниките по уметничко лизгање на бесплатната школа организирана од компанијата „Еуролинк осигурување“.

Актив...

ПОВЕЌЕ

Купите осигурување онлајн - Најбрзо и најсигурно до вашето осигурување