Дата: 02.04.2020 - ПРОДОЛЖЕНА МОЖНОСТА ЗА ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ ОД 30 ДЕНА ЗА ПОЛИСИТЕ НА ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ

Author

Еуролинк осигурување ќе продолжи да овозможува одложено плаќање од 30 дена на физичките лица за сите нови или обновени полиси од сите класи на осигурување, за

ПОВЕЌЕ

Дата: 23.03.2020 - ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА РАБОТНО ВРЕМЕ ВО ВОНРЕДНИ УСЛОВИ

Почитувани клиенти,

Со цел заштита на индивидуалното и јавното здравје, Еуролинк осигурување во периодот кој следи ќе работи со редуциран број на вработени заради организирана работа во

ПОВЕЌЕ

Дата: 16.03.2020 - ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ СО ВРЕМЕНО ОЛЕСНУВАЊЕ НА УСЛОВИТЕ ЗА СВОИТЕ КЛИЕНТИ

Author

Еуролинк осигурување активно ги следи случувањата и препораките поврзани со појавата на Ковид – 19 и соодветно ги применува мерките за спречување на ширењето на овој вирус. Имајќи предвид дека н

ПОВЕЌЕ

Дата: 03.02.2020 - ДОМИ КОМПЛЕТ – ПРОДУКТ ОД ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ ШТО ВИ ОВОЗМОЖУВА БЕЗГРИЖНОСТ СЕКОЈ ДЕН

Author

ДОМИ Комплет е продукт за осигурување на домот од Еуролинк осигурување што овозможува целосна заштита на градбата, покуќнината и опремата во домот. Создаден да обезбеди функционалности комфор на домот

ПОВЕЌЕ

Дата: 05.12.2019 - Доделени Еуролинк стипендии за 30 студенти од Правен факултет „Јустинијан Први“, во вкупна вредност од 1.700.000,00 денари

Author

Во насока на реализирање на годишните активности, вчера во просториите на Еуролинк Осигурување беа потпишани договорите за 30 стипендии на најдобрите студенти од Правниот факултет „Јустинијан Пр

ПОВЕЌЕ

Дата: 15.10.2019 - ПРИВАТНО СЕМЕЈНО ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ ОТСЕГА И ОНЛАЈН СО ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ

Author

Еуролинк осигурување за првпат на семејствата во Македонија им нуди решение за онлајн купување на полиса за приватно семејно здравствено осигурување; уникатен

ПОВЕЌЕ

Дата: 30.09.2019 - „Еуролинк осигурување“на цврстата втора пазарна позиција во првите шест месеци од 2019 година

Author

„Еуролинк осигурување“ АД Скопје во првото полугодие од оваа година ја зацврсти втората пазарна позиција со учество од 13,22% на целокупниот пазар за неживотно осигурување во Република Сев

ПОВЕЌЕ

Дата: 17.07.2019 - 130 ДЕЦА ОД СКОПЈЕ, КАВАДАРЦИ И ПРОБИШТИП И ОВА ЛЕТО ПЛИВАА И УЖИВАА СО ПЛИВАЧКИТЕ ШКОЛИ ОРГАНИЗИРАНИ ОД ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ

Author

Вчера на градскиот базен во Пробиштип се одржа завршниот час од третата по ред пливачка школа за оваа година „Пливај и уживај“, организирана од Еуролинк осигурување. Поаѓајќи од минатогоди

ПОВЕЌЕ

Дата: 11.07.2019 - Успешно заврши Летната балетска школа на ,,Еуролинк осигурување’’

Author

Вчера во големата балетска сала при ДМБУЦ ,, Илија Николовски – Луј’’, се одржа завршниот час од Летната Балетска школа организирана од Еуролинк Осигурување. Балетската школа започна

ПОВЕЌЕ

Дата: 07.06.2019 - Македонија учи да плива со Еуролинк

Author

Скопје, 7.6.2019 г., Четврта година по ред Еуролинк осигурување во рамките на платформата за Kорпоративнa општествена одговорност „Еуролинк – Вашата врс

ПОВЕЌЕ

Дата: 05.06.2019 - БАЛЕТСКА ШКОЛА НА ЕУРОЛИНК

Author

Скопје, 5.6.2019 г., Еуролинк осигурување и оваа година продолжува со уште една балетска приказна наменета за девојчиња и момчиња на возраст од 7 до 12 години.
Еуролинк балетската школ

ПОВЕЌЕ

Дата: 03.06.2019 - 150 УЧЕСНИЦИ УЖИВАА ВО УБАВИНИТЕ НА ВЕВЧАНИ СО МАПА НА КУЛТУРАТА

Author

Во саботата се одржа едноднeвна екскурзија со посета на селото Вевчани, како дел од активноста „Мапа на културата“, организирана од Еуролинк осигурување. Кога 150 учесници пристигнаа во се

ПОВЕЌЕ

Дата: 23.05.2019 - Започна аплицирањето за Еуролинк стипендија наменета за студентите од Правниот факултет „Јустинијан Први“ – Скопје при УКИМ

Author

Традиционално шеста година по ред, со досега над 130 стипендирани студенти, Еуролинк осигурување распишува конкурсот за доделувањена 30 Еуролинк стипендии наменети за сите редовни студенти од Правниот

ПОВЕЌЕ

Дата: 20.05.2019 - МАПА НА КУЛТУРАТА - ВЕВЧАНИ

Author

Со „Мапа на културата“ го запознаваме преубавото Вевчани
 
Скопје, 20.5.2019 г., Еуролинк осигурување во рамки на платформата

ПОВЕЌЕ

Дата: 28.02.2019 - Доделена награда и признание на Еуролинк осигурување за развој и придонес на претприемништвото во Средна и Југоисточна Европа

Author

Меѓународен економски форум “ Перспективи”,  Меѓународен клуб на лауреати “Создавачи за векови” ,Мрежа на млади претприемачи 4Е – Економија, Енергија, Екологија, Евр

ПОВЕЌЕ

Дата: 16.11.2018 - Еуролинк осигурување додели 30 стипендии за студентите од Правниот факултет „Јустинијан Први“ во вкупна вредност од 1 600 000 денари

Author

Вчера вечерта се одржа 5-тото јубилејно доделување на Еуролинк стипендиите. Беа доделени 30 стипендии за најдобрите студенти од Правниот факултет „Јустинијан Први“ при Универзитетот Св. Ки

ПОВЕЌЕ

Дата: 07.11.2018 - Избрани стипендистите на Еуролинк стипендија за 2018 година

Почитувани студенти,
Со големо задоволство ја објавуваме петтата генерација на студенти од Правниот факултет „Јустинијан Први“ при Универзитетот Св. Кирил и Методиј – Скопј

ПОВЕЌЕ

Дата: 15.10.2018 - Доделени изненадувања на саемот на мебел од посетителите на 12, 13 и 14 октомври

Во изминатите денови изненадување добија Григориј Јовановски, Ива Петроска, Милена Нуткова, Горан Станковиќ, Џани Манев, Александар Вељанов, Елена Велевска, Лилјана Ачковска, Сара Калачевска, Александ

ПОВЕЌЕ

Дата: 12.10.2018 - Доделени изненадувања на саемот на мебел од посетителите на 10 и 11 октовмри

Сигурност на домот за мене е..... кога знаеш дека се грижи некој за тебе, инспирација, полиса, најголемо богатство во животот, највредна инвестиција, кога мирно спијам со моето семејство, кучето, прио

ПОВЕЌЕ

Дата: 10.10.2018 - Доделени првите изненадувања на саемот на мебел

Посетителите на пултот на Еуролинк осигурување на Саемот за мебел на 09.10.2018 г. кои одговорија најкреативно на мини квизот добиваат посебни изненадувања:
Осигурување на домот во траење од ед

ПОВЕЌЕ

Дата: 09.10.2018 - ВО ТЕКОТ НА САЕМОТ ЗА МЕБЕЛ – 20% ПОПУСТ ЗА ОСИГУРУВАЊЕ НА ДОМОТ КУПЕНО ПРЕКУ ВЕБ ПРОДАВНИЦАТА НА ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ

Author

Од денес  до 14 октомври, Еуролинк ќе биде присутен со свој пулт на Саемот за мебел 2018, на самиот влез во СЦ Борис Трајковски, каде сите заинтересирани ќе можат да купат станбено осигурување за

ПОВЕЌЕ

Дата: 24.09.2018 - Преку 150 учесници ги слушнаа тајните преданија за Лесновскиот манастир

Author

Во саботата, на 22.9.2018 година, се одржа еднодневната екскурзија со посета на Лесновскиот манастир, како дел од програмата „Мапа на културата“, организирана од Еуролинк осигурување.

ПОВЕЌЕ

Дата: 12.09.2018 - Со „Mапа на културата“ го запознаваме Лесновскиот манастир

Author

Еуролинк осигурување во рамки на платформата за корпоративно општествена одговорност, „Еуролинк – Вашата врска со вистинските вредности“, чија цел е поддржување и афирмирање на макед

ПОВЕЌЕ

Дата: 18.07.2018 - 140 ДЕЦА ОД СКОПЈЕ, СТРУМИЦА И ОД КАВАДАРЦИ И ОВА ЛЕТО ПЛИВАА И УЖИВАА СО ПЛИВАЧКИТЕ ШКОЛИ ОРГАНИЗИРАНИ ОД ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ

Author

Вчера на градскиот базен во Кавадарци се одржа завршниот час од третата по ред пливачка школа за оваа година „Пливај и уживај“, организирана од Еуролинк осигурување. Поаѓајќи од минатогоди

ПОВЕЌЕ

Дата: 17.07.2018 - 50 деца успешно ја завршија Летната балетска школа на Еуролинк осигурување

Author

Вчера се одржа завршниот час од Летната балетска школа организирана од Еуролинк осигурување, како дел од платформата за Корпоративно општествена одговорност „Еуролинк – Вашата врска со вис

ПОВЕЌЕ

Дата: 18.06.2018 - Еуролинк осигурување доделува 1.600.000 денари наменети за стипендирање на студентите од Правниот факултет ,, Јустинијан Први’’

Author

Еуролинк осигурување во рамките на платформата за корпоративна општествена одговорност „Еуролинк – вашата врска со вистинските вредности“ петта година по ред распишува конкурс за дод

ПОВЕЌЕ

Дата: 11.06.2018 - Македонија учи да плива со Еуролинк осигурување

Author

Трета година по ред Еуролинк осигурување ја организира бесплатната пливачка школа за деца на возраст од 8 до 12 години. Поаѓајќи од минатогодишното позитивно искуство, каде што пливачката школа беше о

ПОВЕЌЕ

Дата: 07.06.2018 - Заедно во уште една балетска приказна – Еуролинк бесплатна балетска школа

Author

Традиционално, петта година по ред, Еуролинк осигурување создава успешна балетска приказна за деца на возраст од 7 до 12 години. 50 момчиња и девојчиња и оваа година ќе имаат можност да ги изучуваат о

ПОВЕЌЕ

Дата: 04.06.2018 - 150 учесници во “Мапа на културата” на Еуролинк го запознаа Галичник

Author

На 2 јуни 2018 година, 150 учесници го посетија Галичник, како дел од туристичката прошетка насловена ,, Мапа на културата’’, организирана од Еуролинк осигурување. Планинското село кое леж

ПОВЕЌЕ

Дата: 20.05.2018 - Со "Мапа на културата" на Еуролинк во Галичник

Author

Еуролинк осигурување во рамките на платформата за Корпоративно општествена одговорност, „Еуролинк – Вашата врска со вистинските вредности“, веќе петта година по ред ја организира бес

ПОВЕЌЕ

Дата: 30.04.2018 - 30 дечиња успешно ја завршија тениска школа организирана од Еуролинк осигурување

Author

На 27 април, на терените на Тенискиот центар МТП се оддржа завршниот час од бесплатната тениската школа за деца на возраст од 6 до 12 години, организирана од Еуролинк осигурување.
Тениската шко

ПОВЕЌЕ

Дата: 24.04.2018 - Превентивни прегледи единствено со Семејно приватно здравствено осигурување на Еуролинк

Author

Почнувајќи од денес, на сите клиенти кои ќе го одберат семејното приватно здравствено осигурување на Еуролинк или ќе го обноват својот договор,  Еуролинк во рамки на полисата им нуди и користење

ПОВЕЌЕ

Дата: 07.03.2018 - Заедно во уште една приказна – Еуролинк осигурување организира бесплатна тениска школа за деца

Author

Еуролинк осигурување во рамките на платформата за корпоративно општествена одговорност, ,,Еуролинк – Вашата врска со вистинските вредности”, за првпат оваа година организира Тениска школа

ПОВЕЌЕ

Дата: 02.03.2018 - Врвно лекување по избор на клиентот во сите приватни здравствени установи без ограничување со една месечна рата бесплатно

Author

Еуролинк како лидер во приватното здравствено осигурување, на семејствата во Македонија кои сакаат да обезбедат врвна здравствена заштита, им го нуди уникатниот продукт семејно приватно здравствено ос

ПОВЕЌЕ

Дата: 26.01.2018 - ОНЛАЈН ПОЛИСА ЗА РЕГИСТРАЦИЈА НА ВАШЕТО ВОЗИЛО ОД ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ

Author

Заштедете време при регистрација на вашето возило. Од денес со Еуролинк можете да ја купите вашата полиса за регистрација на вашето возило брзо и едноставно, преку веб страницата на Еуролинк осигурува

ПОВЕЌЕ

Дата: 13.12.2017 - Донација на таблети за децата од Заводот со оштетен слух, говор и глас и други проблеми во развојот „Кочо Рацин“ во Битола од Еуролинк Осигурување

Author

Денес, во Битола, беше доделена донација на 76 таблети за дечињата од  Заводот за децата со оштетен слух, говор и глас и други проблеми во развојот „Кочо Рацин“ во Битола од страна на

ПОВЕЌЕ

Дата: 22.11.2017 - Еуролинк осигурување слави 15-годишен јубилеј - Посветени на подобрување на животите на граѓаните и бизнисите во Македонија

Author

Денес, Еуролинк Осигурување го слави својот 15-ти роденден. Пред точно 15 години, акционерското друштво Еуролинк осигурување започна да работи како green field инвестиција во областа на неживотно осиг

ПОВЕЌЕ

Дата: 17.11.2017 - Четврта година по ред Еуролинк осигурување доделува стипендии за студенти на Правниот факултет,, Јустинијан Први’’, во Скопје

Author

Еуролинк осигурување додели 20 стипендии на перспективни студенти од Правниот факултет,, Јустинијан Први’’ – Скопје, наменети да ги покријат трошоците за кофинансирање на студиите. З

ПОВЕЌЕ

Дата: 07.11.2017 - Врвно лекување и покривање на трошоци за породување, офталмологија и стоматологија во сите приватни здравствени установи

Author

Свесноста за потребата од врвно лекување во приватни клиники во Македонија или во Европа, по избор на клиентот, како и можноста на една полиса да биде осигурено целото семејство, го направи продуктот

ПОВЕЌЕ

Дата: 18.09.2017 - 250 учесници ги слушнаа преданијата за тајните на Бигорскиот манастир и уживаа во природните убавини во рамки на програмата „Мапа на културата“ организирана од Еуролинк осигурување

Author

Во саботата на 16 септември 2017 година се одржа еднодневна посета на манастирот „Св. Јован Бигорски“ како дел од програмата „Мапа на културата“ организирана од Еуролинк осигур

ПОВЕЌЕ

Дата: 05.09.2017 - Културата на дланка со Еуролинк осигурување - Започна пријавувањето за туристичката прошетка под наслов „Мапа на културата“ организирана од Еуролинк осигурување со посета на манастирот „Св. Јован Бигорски“

Author

Еуролинк осигурување, во рамките на платформата за Корпоративно општествeна одговорност „Еуролинк – Вашата врска со вистинските вредности“, чија цел е поддржување и афирмирање на мак

ПОВЕЌЕ

Дата: 04.09.2017 - Станбено осигурување Доми Комплет за 1 денар дневно за првата година и подарок од Еуролинк

Author

Обележувајќи го својот 15-годишен јубилеј, Еуролинк осигурување ги наградува своите клиенти на Доми Комплет со вреден подарок. Имено, клиентите кои ќе го осигураат својот дом и ќе склучат тригодишен д

ПОВЕЌЕ

Дата: 25.07.2017 - 125 деца научија да пливаат со пливачките школи ,,Пливај и уживај’’ на Еуролинк осигурување

Author

Вчера на градскиот базен во Кавадарци се одржа последниот час од третата по ред пливачка школа за оваа година ,,Пливај и Уживај‘’, организирана од Еуролинк осигурување. Сто дваесет и пет д

ПОВЕЌЕ

Дата: 19.07.2017 - Ова лето Семејно приватно здравствено осигурување со една месечна рата бесплатно

Author

Во годината кога го слави својот 15-годишен јубилеј Еуролинк Осигурување нуди ексклузивна можност за клиентите ова лето да го купат семејното приватно здравствено осигурување со попуст, односно да доб

ПОВЕЌЕ

Дата: 18.07.2017 - Успешно заврши Еуролинк летната балетска школа

Author

Вчера, на 17 јули се одржа завршниот час на Летната балетска школа  организирана од страна на Еуролинк осигурување. Балетската школа започна на 26 јуни и во текот на три недели младите учесници,

ПОВЕЌЕ

Дата: 15.06.2017 - Започна пријавувањето за доделување стипендии од Еуролинк за студентите од Правниот факултет „Јустинијан Први“

Еуролинк осигурување во рамките на платформата за Корпоративна општествена одговорност „Еуролинк – вашата врска со вистинските вредности“ четврта година по ред распишува конкурс за д

ПОВЕЌЕ

Дата: 09.06.2017 - Заедно во уште една балетска приказна

Author

Четврта година по ред, Еуролинк осигурување во рамките на платформата за Корпоративно општествена одговорност, „Еуролинк – вашата врска со вистинските вредности“, ја организира беспл

ПОВЕЌЕ

Дата: 07.06.2017 - ПЛИВАЧКА ШКОЛА "ПЛИВАЈ И УЖИВАЈ"

Author

Четврта година по ред Еуролинк осигурување во рамките на платформата за Kорпоративнa општествена одговорност „Еуролинк – Вашата врска со вистинските вредности“  ја организира до

ПОВЕЌЕ

Дата: 01.06.2017 - Пливај и уживај со Еуролинк

Author

Втора година по ред Еуролинк осигурување ја организира бесплатната пливачка школа за 120 деца на возраст од 7 до 12 години. Поаѓајќи од позитивните искуства од минатогодишната школа, оваа година Еурол

ПОВЕЌЕ

Дата: 23.05.2017 - Еуролинк ја поддржа изложбата по повод 70-годишното творештво на академик Боро Митриќески Митрич

Author

На 23 мај, во Македонската академија на науките и уметностите беше отворена ретроспективна изложба на реномираниот македонски скулптор Боро Митриќески – Митрич во рамките на одбележување на 70-г

ПОВЕЌЕ

Дата: 18.05.2017 - Прва мобилна апликација за осигурување на македонскиот пазар

Author

Денес, осигурителната компанија Еуролинк осигурување ја пушти во употреба првата мобилна апликација за осигурување, со која на своите клиенти им овозможува брзо и лесно купување и плаќање полиси, приј

ПОВЕЌЕ

Дата: 08.05.2017 - 100 учесници ги запознаа Хераклеја и Битола во рамки на програмата „Мапа на културата“ на Еуролинк

Author

Во саботата, на 6 мај 2017 година, се одржа еднодневна посета на археолошкиот локалитет Хераклеја и градот Битола како дел од програмата „Mапа на културата“, организирана од страна на Еуро

ПОВЕЌЕ

Дата: 26.04.2017 - Културата на дланка – заедно со Еуролинк Осигурување

Author

За да можеш да ја разбереш денешницата, неминовно треба да се навратиш на минатото. Треба да почнеш од почеток за да можеш да стасаш до крајот. Треба да го осознаеш првиот чекор за да можеш да про

ПОВЕЌЕ

Дата: 24.04.2017 - Можност за покривање на трошоците за породување во некоја од приватните клиники со семејно приватно здравствено осигурување од Еуролинк

Author

По зголемениот интерес на граѓаните за продуктот Семејно приватно здравствено осигурување на Еуролинк Осигурување, компанијата реши да ја збогати и да ја прошири својата понуда со дополнително вклучув

ПОВЕЌЕ

Дата: 19.04.2017 - Еуролинк донира над 1.400.000 денари на Музејот на Современа уметност во Скопје

Author

Денес во Музејот на Современа уметност во Скопје, свечено е пуштена во употреба целосно реновираната музејска библиотека при Истражувачкиот центар во рамки на музејот. Обновената музејска библиотека,

ПОВЕЌЕ

Дата: 11.04.2017 - Станбено осигурување за 1 денар дневно од Еуролинк

Author

По повод одбележувањето на својот 15-годишен јубилеј, Еуролинк осигурување лансира специјална промотивна понуда на својот веќе добро познат продукт за станбено осигурување – Доми Комплет. 

ПОВЕЌЕ

Дата: 06.03.2017 - ПРИВАТНОТО СЕМЕЈНО ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ Е СВЕТСКИ ТРЕНД КОЈ ПРИСТИГНА ВО МАКЕДОНИЈА

Author

Здравјето е нашето најголемо богатство. Сепак, крајот на зимата и почетокот на пролетта негативно влијаат на луѓето и причинуваат сериозни здравствени проблеми. Намалениот имунитет кој е резултат на с

ПОВЕЌЕ

Дата: 03.03.2017 - ЗАПОЧНА ЕУРОЛИНК ЗИМСКАТА ШКОЛА ПО УМЕТНИЧКИ ЛИЗГАЊЕ

Author

Започна зимската школа по уметничко лизгање на Еуролинк осигурување, во која 40 деца, на возраст од 6 до 14 години бесплатно ќе ги изучуваат основните техники по уметничко лизгање  на лизгалиштет

ПОВЕЌЕ

Дата: 23.11.2016 - ВТОР ДОБИТНИК НА ЗИМУВАЊЕ ВО БАНСКО

Author

Добитник на наградата зимување во Банско во второто извлекување на наградната игра „Лесно како клик – Само еден клик до сигурен дом и зимување во Банско“ е 

ПОВЕЌЕ

Дата: 21.11.2016 - ПО ТРЕТ ПАТ, ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ ДОДЕЛУВА СТИПЕНДИИ ЗА СТУДЕНТИ НА ПРАВНИОТ ФАКУЛТЕТ

Author

По трет пат, компанијата Еуролинк осигурување додели 26 стипендии на перспективни млади луѓе од Правниот факултет „Јустинијан Први“ – Скопје наменети за студентите да ги покријат

ПОВЕЌЕ

Дата: 09.11.2016 - Започна големата наградна игра на Еуролинк осигурување – Само еден клик до сигурен дом и зимување во Банско

Author

Започна големата наградна игра
на Еуролинк осигурување – Само еден клик до сигурен дом и зимување во Банско
 
Денес

ПОВЕЌЕ

Дата: 01.11.2016 - Еуролинк - Мапа на културата 2016 спој на едукација, дружење и истражување

Author

Под веќе добропознатиот наслов „Мапа на културата“ на 29 октомври (сабота) се одржа еднодневна посета на археолошкиот локалитет Стоби.
Над стотина учесници имаа можност повеќе да се

ПОВЕЌЕ

Дата: 17.10.2016 - Еуролинк осигурување третпат организира бесплатна туристичка тура со наслов „Мапа на културата“

Author

„Мапа на културата“ е дел од платформата за општествена одговорност „Еуролинк- Вашата врска со вистинските вредности“, чија цел е поддржување и афирмирање на македонската ку

ПОВЕЌЕ

Дата: 01.08.2016 - ПОСЛЕДНО ИЗВЛЕКУВАЊЕ ОД НАГРАДНАТА ИГРА

Author

Добитник на наградата викенд за двајца во Грција во последното извлекување на наградната игра „Купи онлајн патничко осигурување и освој бесплатно патување“ е

ПОВЕЌЕ

Дата: 19.07.2016 - Успешно завршена третата по ред ЕУРОЛИНК летна балетска школа

Author

На ден 15. јули 2016 год. – петок, во големата балетска сала на Македонската опера и балет (МОБ) во Скопје, 45 балерини и балетани, со насмеани лица, под раководство на балетскиот првенец Горан

ПОВЕЌЕ

Дата: 18.07.2016 - ШЕСТО ИЗВЛЕКУВАЊЕ ОД НАГРАДНАТА ИГРА

Author

Добитник на наградата викенд за двајца во Грција во претпоследното извлекување на наградната игра „Купи онлајн патничко осигурување и освој бесплатно патување“ е

ПОВЕЌЕ

Дата: 11.07.2016 - Четврто извлекување од наградната игра


Добитник на наградата викенд за двајца во Грција во четврто

ПОВЕЌЕ

Дата: 20.06.2016 - Прво извлекување од наградната игра

Author

Добитник на наградата викенд за двајца во Грција во првото извлекување на наградната игра „Купи онлајн патничко осигурување и освој бесплатно патување“ е Борјана М

ПОВЕЌЕ

Дата: 10.06.2016 - Еуролинк осигурување трет пат ја организира летната балетска школа за деца

Author

Еуролинк осигурување, веќе традиционално, трет пат, распишува конкурс за учество во „Летната балетска школа“ за деца на возраст од 6 до 11 години.
Во период од 24 јуни до 15 јули 20

ПОВЕЌЕ

Дата: 10.06.2016 - Започна големата наградна игра на Еуролинк oсигурување

Author

Денес започна големата наградна игра на Еуролинк осигурување.
„Купи онлајн патничко осигурување и освој бесплатно патување“.
Во наградната игра учествуваат

ПОВЕЌЕ

Дата: 09.06.2016 - Еуролинк осигурување, распиша конкурс за стипендирање на 25 најперспективни студенти на Правниот факултет „Јустинијан Први“ – Скопје

Author

Еуролинк осигурување во рамките на својата платформа за општествена одговорност „Еуролинк – Вашата врска со вистинските вредности“ распишува конкурс за „Еуролинк стипедија&ldqu

ПОВЕЌЕ

Дата: 12.05.2016 - БИЗНИС КОМПЛЕТ КАРАВАНОТ ПОВТОРНО ВО СКОПЈЕ

Author

ЗАВРШИ ПРВИОТ ЦИКЛУС НА БИЗНИС-КАРАВАНОТ НА „ЕУРОЛИНК“

 

Вчера попладне во преполната сала на хотелот „Александар Палас“ во Скопје се одржа голем би

ПОВЕЌЕ

Дата: 27.04.2016 - “СЕ ДРУЖИМЕ И ПЛИВАМЕ СО ПРОФ. Д-Р НАТАША МЕШКОВСКА И ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ”

Author

Mај 2016 - месец на пливањето со проф. Д-р Наташа Мешковска и Еуролинк Осигурување.
Деца на возраст од 8 до 10 години ќе можат бесплатно да пливаат на базенот Карпош при Спортскиот Центар Бо

ПОВЕЌЕ

Дата: 24.03.2016 - БИЗНИС КАРАВАНОТ НА ЕУРОЛИНК ЈА ПОСЕТИ БИТОЛА

Author

(Битола, 24март, 2016г.) Преполниот ресторан на Хотелот „Епинал“ во Битола вчера попладне беше домаќин на големиот бизнис настан организиран од Еуролинк

ПОВЕЌЕ

Дата: 23.03.2016 - Со претстава и извежбана кореографија 35 деца ја завршија бесплатната школа за лизгање на „Еуролинк осигурување“

Author

Со последниот час, 35 деца успешно ја завршија едномесечната бесплатна школа за лизгање што ја организираше компанијата „Еуролинк осигурување“.

 

Сите учесници

ПОВЕЌЕ

Дата: 10.03.2016 - ПРОДОЛЖУВА БИЗНИС КАРАВАНОТ НА ЕУРОЛИНК

Author

(Прилеп, 10 март, 2016г.) Прилепскиот ресторан „Кристал Палас“ вчера попладне беше домаќин на големиот бизнис настан организиран од Еуролинк осигурување. Повеќе од стотина

ПОВЕЌЕ

Дата: 24.02.2016 - ЗАПОЧНА БИЗНИС КАРАВАНОТ НА ЕУРОЛИНК

Author

Скопскиот ресторан „Ден и Ноќ“ денес беше домаќин на големиот бизнис-настан организиран од Еуролинк осигурување. Повеќе од стотина сопственици и менаџери на мали и микрокомпании имаа мо

ПОВЕЌЕ

Дата: 09.02.2016 - Еуролинк организира бесплатна школа по уметничко лизгање за деца од 6 до 14 години

Author

Децата на возраст од 6 до 14 години ќе можат бесплатно да ги учат техниките по уметничко лизгање на бесплатната школа организирана од компанијата „Еуролинк осигурување“.
 

ПОВЕЌЕ

Дата: 06.12.2015 - МОДЕРНИЗИРАНА ЧИТАЛНАТА ВО СТУДЕНТСКИОТ ДОМ „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“ СО ДОНАЦИЈА НА ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ

Author

Читалната во студентскиот дом „Гоце Делчев“ доби нов, модерен лик благодарение на компанијата „Еуролинк осигурување“ која финансиски го помогна модернизирањето на просторот

ПОВЕЌЕ

Дата: 03.11.2015 - Доделени Еуролинк стипендии за додипломци и постдипломци на Правниот факултет „Јустинијан Први“

Еуролинк осигурување, во петокот, на настан по повод врачување на “Еуролинк стипендијата”, додели 29 стипендии на перспективни млади луѓе, 18 за додипломски и 11 за постдипломски студии

ПОВЕЌЕ

Дата: 09.10.2015 - „ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“ ОРГАНИЗИРА БЕСПЛАТНА МУЗЕЈСКА ТУРА СО ПРИКАЗНИ ЗА СКОПЈЕ

Во недела, на 18 октомври 2015 год., ќе се одржи еднодневна организирана  бесплатна тура по музеите и по галериите во Скопје, насловена како „Мапа на културата“. Станува збор за не

ПОВЕЌЕ

Дата: 10.09.2015 - ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ ЌЕ ДОНИРА 8.500 ЕВРА ЗА ОПРЕМУВАЊЕ НА ЧИТАЛНА ВО СТУДЕНТСКИОТ ДОМ „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“

Kомпанијата Еуролинк осигурување почна со реализација на дона­­­­цијатаво студентскиот дом „Гоце Делчев” во Скопје. За овој проект Еуролинк одвои средства во висина од 8

ПОВЕЌЕ

Дата: 03.06.2015 - Еуролинк осигурување по вторпат организира „Летна балетска школа“

БЕСПЛАТНИ ЧАСОВИ ПО КЛАСИЧЕН БАЛЕТ ЗА ДЕЦА ОД 6ДО 11 ГОДИНИ

 

Компанијата Eуролинк осигурување денеска распиша конку

ПОВЕЌЕ

Дата: 21.05.2015 - Нови 25 стипендии од Еуролинк осигурување за студентите и постдипломците на Правниот факултет „Јустинијан Први“

Author

На студентите на додипломски студии (прв циклус) и на студентите напостдипломски студии (втор циклус студии) на Правниот факултет „Јустинијан Први“ компанијата Еуролинк оси

ПОВЕЌЕ

Дата: 07.05.2015 - Отворен конкурс за најдобра демо мобилна апликација

Author

Соопштение за медиумите

Отворен конкурс на компанијата „Еуролинк осигурување“ за најдобрата демо мобилна апликација

 

Најдобрата

ПОВЕЌЕ

Дата: 07.04.2015 - ЕДЕН ДЕНАР ОСИГУРУВАЊЕ ОД ПРОФЕСИОНАЛНА ОДГОВОРНОСТ ВО ПРВАТА ГОДИНА

http://www.utrinski.mk/default.asp?ItemID=1A907B062B60514EA7073E1D547837F4

ПОВЕЌЕ

Дата: 07.04.2015 - Маша, Медо и Доми на едукативна турнеја низ Македонија

Author

Маша и Медо, ликовите од популарната руска анимирана серија за деца, од 18 април до 7 јуни ќе ги забавувуваат и едуцираат децатаво рамките на проектот што го организираатпродукцијата „Сцена&l

ПОВЕЌЕ

Дата: 18.03.2015 - Заврши школата на Еуролинк на која 35 деца бесплатно изучуваа уметничко лизгање

Author

Вчера вечер на лизгалиштето во СРЦ „Борис Трајковски“ во Скопје, се одржа завршната претстава на која учествуваа 35 деца, на возраст од 6 до 16 години,  кои во текот на еден месец

ПОВЕЌЕ

Дата: 17.03.2015 - ЕУРОЛИНК СО ПРОГРАМА ЗА ЛОЈАЛНОСТ - ПРВАТА ГОДИНА ПОЛИСА ЗА 1 ДЕНАР

Author

Еуролинк осигурување го промовираше својот нов продукт за осигурување од професионална одговорност - пакетот 2+1 Smart Choice(Мудар избор), со кој обезбе

ПОВЕЌЕ

Дата: 10.02.2015 - Еуролинк организира бесплатна школа по уметничко лизгање за деца од 6 до 16 години

Author

Децата на возраст од 6 до 16 години ќе можат бесплатно да ги учат техниките по уметничко лизгање на бесплатната школа организирана од компанијата „Еуролинк осигурување“. Курсот ќе почне

ПОВЕЌЕ

Дата: 15.10.2014 - ДЕНОВИ НА ФОТОГРАФИЈА

Од 15 октомври до 15 ноември 2014 год. сите љубители на добрата фотографија, аматери и професионалци, ќе можат да учествуваат на фото – натпреварот со авторски фотографии со овеко

ПОВЕЌЕ

Дата: 01.10.2014 - ПРОГРАМА ЗА ЛОЈАЛНОСТ

Author

ПОВЕЌЕ

Дата: 12.09.2014 - МАПА НА КУЛТУРАТА

„Еуролинк осигурување“ организира:

 Бесплатна тура низ музеите во Скопје за сите љубители на уметноста

&

ПОВЕЌЕ

Дата: 06.06.2014 - ЛЕТНА БАЛЕТСКА ШКОЛА

Во организација на “Eуролинк осигурување”:

ЛЕТНА БАЛЕТСКА ШКОЛА ЗА ДЕЦА ОД 9 ДО 11 ГОДИНИ

Компанијата “Eуролинк осигурување”распишува ко

ПОВЕЌЕ

Дата: 21.05.2014 - КОНКУРС ЗА "ЕУРОЛИНК СТИПЕНДИЈА"

Конкурс за доделување„Еуролинк стипендија“ на Правниот факултет „Јустинијан Први“ Скопје

 

„Водени од мислат

ПОВЕЌЕ

Дата: 16.07.2013 - Еуролинк Осигурување спонзор на традиционалниот фестивал „Охридско Лето“ 2013

Еуролинк Осигурување А.Д. Скопје и оваа година се јавува во улога на спонзор и пријател на 53-то издание на престижниот Фестивал „Охридско Лето 2013„ кој од година во година го потврдув

ПОВЕЌЕ

Дата: 03.07.2013 - ВЕБ полиси за осигурување имот - ДОМИ и ДОМИ +

ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ Е ЕДИНСТВЕНАТА ОСИГУРИТЕЛНА КОМПАНИЈА КОЈА ОВОЗМОЖУВА ОСИГУРУВАЊЕ НА ДОМОТ ПРЕКУ ИНТЕРНЕТ, 24/7

ПОВЕЌЕ

Дата: 10.12.2012 - Нова услуга за осигурениците

Еуролинк осигурување започнува со веб продажба на осигурителни полисиЈубилејот 10 години од своето постоење компанијата ќе го одбележи со повеќе а

ПОВЕЌЕ

Дата: 12.07.2012 - Еуролинк – спонзор на традиционалниот фестивал „Охридско Лето“ 2012

Еуролинк осигурување А.Д. Скопје е спонзор на 52 – то издание на фестивалот посветен на уметниците и уметничките вредности, „Охридско Лето“ 2012. Осигурителната компанија ќе об

ПОВЕЌЕ

Дата: 26.06.2012 - Нови пакети за осигурување од општа и професионална одговорност

Еуролинк Осигурување, како компанија која континуирано е во чекор со новите осигурителни трендови и ја осовременува својата понуда, претстави нови пакети за осигурување од одговорност. Новата ат

ПОВЕЌЕ

Дата: 08.05.2012 - Еуролинк ќе ја поддржи Калиопи на Евровизија

Author

Еуролинк осигурување А.Д. Скопје ќе ја поддржи Калиопи на нејзиниот настап на Евровизија, кој ќе се одржи на 24 – ти мај оваа година. Осигурителната компанија ќе обезбеди финансиски средст

ПОВЕЌЕ

Дата: 09.04.2012 - ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ АД СКОПЈЕ НА ВТОРАТА ПОЗИЦИЈА НА ПАЗАРОТ НА ОСИГУРУВАЊЕ ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Author

Заклучно со третиот квартал 2011 година, Еуролинк Осигурување АД Скопје се позиционира на второто место на пазарот на осигурување во Република Македонија со полисирана премија од 611 мил. дена

ПОВЕЌЕ

Дата: 22.03.2012 - Нова услуга за осигурениците

Еуролинк осигурување започнувасо Веб продажба на осигурителни полиси

-          Прва ин

ПОВЕЌЕ

Дата: 01.03.2012 - Издадени над 330 000 патнички осигурувања од Еуролинк Осигурување!

Осигурителната компанија Еуролинк Осигурување А.Д. Скопје, која е лидер во патничко осигурување на македонскиот пазар од 2005 година, деновиве ја издаде 330 000 осигурителна полиса. Овој осигури

ПОВЕЌЕ

Купите осигурување онлајн - Најбрзо и најсигурно до вашето осигурување

За ЕУРОЛИНК

ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ АД Скопје e компанија за неживотно осигурување формирана во 2002 година како странска директна инвестиција со основачки капитал од 3,2 милиони ЕУР.

Нашата стратегија е насочена кон континуиран и долгорочен раст и парале...

Повеќе

Бидете во тек со настаните

Запишете го вашиот Е-mail и секогаш навремено ќе бидете известувани за се она што е новитет во нашата компанија

ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ А.Д. СКОПЈЕ

Адреса: Никола Кљусев бр 2, 1000 Скопје, Македонија
Тел: +389(2) 32 89 399
E-mail: contact@eurolink.com.mk
Веб страна: www.eurolink.com.mk

СЛЕДЕТЕ НЕ НА FACEBOOK