ПРИВАТНО КОЛЕКТИВНО ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ

Основата на секој бизнис се здрави и задоволни вработени и затоа секој одговорен работодавец се грижи за потребите на своите вработени.

Обезбедете здравствена заштита за Вашите вработени каква што заслужуваат!

Тука сме да Ви помогнеме да го остварите тоа со нашата најнова полиса за приватно здравствено осигурување со која се гарантира професионална и стручна грижа во најпрестижните приватни здравствени установи во РС Македонија.

Стручниот тим на Еуролинк осигурување го создаде овој сеопфатен продукт што содржи уникатен избор на ризици:

ОСНОВНИ РИЗИЦИ:

1. ТРОШОЦИ ЗА БОЛНИЧКО ЛЕКУВАЊЕ;

2. ТРОШОЦИ ЗА АМБУЛАНТНО ЛЕКУВАЊЕ;

3. ТРОШОЦИ ЗА ЛЕКОВИ ПРЕПИШАНИ НА РЕЦЕПТ;

4. ТРОШОЦИ ЗА МЕДИЦИНСКИ ТРАНСПОРТ СО АМБУЛАНТНИ ВОЗИЛА;

5. ТРОШОЦИ ЗА ФИЗИКАЛНА ТЕРАПИЈА;

6. ТРОШОЦИ ЗА СТОМАТОЛОШКО И ОФТАЛМОЛОШКО ЛЕКУВАЊЕ;

7. ТРОШОЦИ ЗА РАДИОТЕРАПИЈА И ХЕМОТЕРАПИЈА;

8. ТРОШОЦИ ЗА ПРЕВЕНТИВНА ЗАШТИТА;

9. ТРОШОЦИ ЗА ПОРОДУВАЊЕ.

Со Еуролинк приватното колективно здравствено осигурување добивате:    

Брза и навремена здравствена заштита:   

  • Здравствени услуги во приватни здравствени установи во РСМ;
  • Директна исплата на трошоците за лекување кон болницата;  
  • Финансиска стабилност на Вашиот бизнис преку грижата за вработените; 
  • Стручни совети за полесен избор на покритието.

Еуролинк осигурување ќе изготви прилагодена понуда во согласност со Вашите интереси и потреби, класа на опасност и старосна структура на вработените.

Информирајте се кај Вашиот агент за можноста со колективно приватно здравствено осигурување, работодавецот да добие бесплатен задолжителен систематски преглед за вработените. 

Контактирајте го Вашиот консултант за осигурување или нашиот контакт-центар „Еуролинк 24“ на телефонскиот број 02/15 888 или на е-маил eurolink24@eurolink.com.mk

За вашите вработени можете да одберете и пакет за Семејно приватно здравствено осигурување, како одлична алатка за мотивација.