ОТКРИЈТЕ ГИ ВАШИТЕ можности ВО ЕУРОЛИНК

Приклучете се на нашиот тим од искусни професионалци во областа на неживотно осигурување.
Без разлика дали имате искуство во проценка и преземање на ризици, менаџмент на штети или продажба на осигурителни продукти, ние ја цениме вашата експертиза и ве охрабруваме да нè контактирате и кога немаме отворен оглас за вработување, на hr@eurolink.com.mk или на (2) 32 89 311, (2) 32 89 315 и закажете информативен состанок.
Вработување: За вас се одлични почетните позиции каде ќе стекнете практично искуство и со поддршка на ментор ќе навлезете брзо и лесно во тајните на осигурувањето, во  опкружување кое ја цени вашата свежа перспектива и иновативни идеи😊
Следете ги нашите огласи и ве охрабруваме да нè контактирате и кога немаме отворен оглас за вработување, на hr@eurolink.com.mk или на (2) 32 89 311, (2) 32 89 315 и закажете информативен состанок.
 

Преку програмата “СТУДИРАЈ И ЗАРАБОТУВАЈ” овозможуваме вработување на студенти на скратено работно време. На овој начин овозможуваме флексибилност и баланс на работата со обврските во вашиот студентски распоред. Ќе го зајакнете своето резиме и ќе добиете одлична комбинација за учење и заработка за да го остварите вашето патување од соништата или да обезбедите заштеда.

Практична настава – во соработка со универзитети во земјата овозможуваме практична настава во нашата компанија.

Практична работа – овозможуваме и ваков тип на соработка со индивидуи без и со претходно работно искуство.

Ве охрабруваме да нè контактирате и кога немаме отворен оглас за вработување, на hr@eurolink.com.mk или на (2)32 89 311, (2)32 89 315 и закажете информативен состанок.

 

АПЛИЦИРАЈ СЕГА

  Контактирајте нè на hr@eurolink.com.mk или закажете информативен разговор со нас.

  ВИДЕА

  Игради искуство и успешна кариера

  Изгради искуство и успешна кариера

  стани дел од ТИМ КОЈ те почитува

  припадност во средина на свежи идеи и развој