Почитуван/а ИМЕ

Исправени пред актуелните предизвици кои ни ја потврдуваат непроценливата вредност на нашиот дом, секој ден се обидуваме да ви излеземе вам, нашите драги корисници, во пресрет и да ви ги направиме нашите услуги подостапни.

Во таа насока, дозволете ни да ве известиме дека како наш активен корисник ви овозможуваме дополнителни 30% попуст на нашата ДОМИ комплет полиса.

ДОМИ Комплет е осигурување за домот со низа уникатни покритија овозможени единствено од Еуролинк осигурување. Ова осигурување ги гарантира функционалноста на домот и комфорот на семејствата. Со цел да обезбеди вистинска комплетна заштита за целото домаќинство, ДОМИ Комплет вклучува:

  • Полиса за осигурување на домот и покуќнината;
  • Полиса за осигурување од незгода на сите членови на домаќинството;
  • Полиса за патничко осигурување за дел од членовите на семејството.

Со оваа полиса се осигурувате од штети кои можат да настанат како последица на пожар, кражба, излевање на вода од инсталации или други непредвидливи случувања што можат да направат штета на вашиот дом, покуќнината или имотот на вашите соседи

Одберете го пакетот кој најмногу ви одговара и при купувањето искористете го вашиот единствен ваучер-код кој ви е достапен преку Секторот за човечки ресурси. Со кодот ќе добиете -30% на вкупната сума при нарачка преку нашиот вебсајт. Промотивниот код може да го искористите до 15.05.2020. 

КУПИ ДОМИ КОМПЛЕТ И ЗАШТЕДИ

истекува на 15.05.2020

Сите детали за ДОМИ комплет се достапни на: ДОМИ комплет осигурување
За сите дополнителни инфорамции ви стоиме на располагање. 

Ваш Еуролинк

 

Еуролинк Осигурување АД Скопје ул.Никола Кљусев.2,
1000 Скопје, РС Македонија
http://www.eurolink.com.mk/