Почитуван/а ИМЕ

Вашето здравје и здравјето на Вашето семејство се најважни.

Полисата за приватно семејно здравствено осигурување на Еуролинк ви овозможува пристап до квалитетни и навремени медицински услуги во најсовремените приватни здравствени установи во РС Македонија и во Европа.

Со цел да ја направиме оваа наша услуга подостапна за вас како наш активен корисник, дозволете ни да ве известиме дека ви овозможуваме 15% попуст на премиум и комфор пакетите за нашето приватно семејно здравствено осигурувње.

Зошто да го одберете приватното семејно здравствено осигурување на Еуролинк?

  • Овозможува врвна здравствена заштита без упати и чекање
  • Нуди можност за избор на лекар и приватна здравствена установа по желба и потреба на осигуреникот
  • Ги вклучува сите трошоци за болничко лекување
  • Ги вклучува сите општи и специјалистички прегледи без ограничување
  • Вклучува трошоци за превентивни прeгледи по избор на осигуреникот и без претходна индикација
  • Нуди можност за склучување на договор во кој било период од бременоста
  • Директна исплата на трошоците за лекување или породување кон приватните здравствени установи
  • Со една полиса се осигуруваат сите членови на семејството

Одберете го пакетот кој најмногу ви одговара и при купувањето искористете го вашиот единствен ваучер-код:

XXXXXXXXXX

со кој ќе добиете -15% на вкупната сума при нарачка преку нашиот вебсајт. Промотивниот код може да го искористите до 31.05.2020

Не заборавјте Вашето здравје и здравјето на Вашето семејство се најважни!

Одбери приватно здравствено осигурување

истекува на 31.05.2020

Сите детали за приватното здравствено осигурување на Еуролинк се достапни на: Приватно семејно здравствено осигурување.
За сите дополнителни инфорамции ви стоиме на располагање. 

Ваш Еуролинк

 

Еуролинк Осигурување АД Скопје ул.Никола Кљусев.2,
1000 Скопје, РС Македонија
http://www.eurolink.com.mk/