ПРИВАТНО ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ

Обезбедете си грижа и нега, за Вас и Вашите најблиски! Направете нов план за Вашето здравје!

ЗОШТО ПРИВАТНО ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ НА ЕУРОЛИНК?

Здравствена заштита во приватни клиники (Клиника Жан Митрев, Ремедика, Аџибадем Систина, Санте Плус, Систина Офталмологија, Плодност – Битола, Неуромедика, Специјалната очна болница „Деница“, ПЗУ Поликлиника Дента ЕС, ПЗУ Дентизар – Специјалистичка ординација по стоматолошка протетика, Стоматолошка ординација Круна МС, Медикал центар Промедика, Приватна здравствена установа-ординација за општа стоматологија и специјалистичка по орална хирургија Дентин – Скопје, Специјалистичка ординација по орална хирургија Драган Лукиќ, Приватна здравствена установа – специјалистичка ординација по ортодонција д-р Маргита Смилева, Приватна здравствена установа – специјалистичка ординација по кардиологија КАРДИОЛОГИЈА ПРИМА – Скопје и др.);

Контакт центар

тел. 02/15888

eurolink24@eurolink.com.mk
 

ДОСТАПНИ 24/7

Погледни ја понудата