Еуролинк осигурување е спонзор на   

За нашите маратонци! За нивните рекорди, за нивната мотивација, за нивното здравје!

Да се собереме и да ги собереме најдобрите мотивациски пораки! Да ги инспирираме и да ги бодриме! Да бидеме креативни и корисни!

Пријави ја твојата мотивациска порака за Скопски Маратон 2021. Најкреативните, најбодречките и најоригиналните пораки ќе бидат испринтани на транспаренти и поделени на публиката и навивачите на маратонот за да ги мотивираат учесниците во трката да постигнат најдобри времиња. А вие да си добиете подарок.

Вметни ја твојата порака на транспарентот и биди дел од публиката која е од исклучително важен и неизоставен дел од маратонот (секако со почитување на здравствените протоколи во време на пандемија). 

Tвојата порака тука!

За инспирација, еве дел од пораките кои нѐ бодреа и забавуваа во изминатите години.

Се гледаме на 2ри и 3ти октомври!

ПРАВИЛА