За сите храбри и свесни девојчиња, девојки и жени, кои се дел од најубавиот настан месецов, Женска Трка 2021 и со физичка активност веќе го прават првиот чекор кон подобро здравје, подготвивме одлична понуда со што ќе придонесеме во зачувување на нивното добро здравје.

Изберете СТАРТ, КОМФОР или ПРЕМИУМ пакет за ПРИВАТНОТО СЕМЕЈНО ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ од Еуролинк и добијте ги првите 2 рати од годишната полиса бесплатно.

Кои се вашите придобивките од приватното семејно здравствено осигурување на Еуролинк осигурување:

 • Си овозможувате прегледи и лекување во најсовремените здравствени установи во земјата и во Европа
 • Се лекувате без чекање и без упати
 • Самите бирате лекар и болница за вас и вашето семејство
 • Добивате пристап до сите општи и специјалистички прегледи
 • Една полиса ги покрива сите членови на семејството
 • Трошоците за болничко лекување ги покриваме ние директно кон болницата, со што не се оптоварува семејниот буџет
 • Знаете дека имате добар план за вашето здравје во секое време со квалитетни превентивни прегледи, најдобра докторска нега и навремено лекување!

Дознајте повеќе за сите пакети за приватното семејно здравствено осигурување.

Специјалната понуда важи до 15.10.2021. Ве очекуваме во нашите филијали или контактирајте нè на 02/15888, достапни сме 24/7!

 

Услови на понудата:

 • Оваа понуда важи за учесничките на Женска трка 2021. За попустот да може да го искористите потребно е да приложите на увид потврда или регистрација за учество во трката
 • Попустот не важи за проширениот пакет со вклучени трошоци за породување
 • Попустот не може да се комбинира со други промоции и попусти

За сите храбри и свесни девојчиња, девојки и жени, кои се дел од најубавиот настан месецов, Женска Трка 2021 и со физичка активност веќе го прават првиот чекор кон подобро здравје, подготвивме одлична понуда со што ќе придонесеме во зачувување на нивното добро здравје.

Изберете СТАРТ, КОМФОР или ПРЕМИУМ пакет за ПРИВАТНОТО СЕМЕЈНО ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ од Еуролинк и добијте ги првите 2 рати од годишата полиса бесплатно.

Кои се вашите придобивките од приватното семејно здравствено осигурување на Еуролинк осигурување:

 • Си овозможувате прегледи и лекување во најсовремените здравствени установи во земјата и во Европа
 • Се лекувате без чекање и без упати
 • Самите бирате лекар и болница за вас и вашето семејство
 • Добивате пристап до сите општи и специјалистички прегледи
 • Една полиса ги покрива сите членови на семејството
 • Трошоците за болничко лекување ги покриваме ние директно кон болницата, со што не се оптоварува семејниот буџет
 • Знаете дека имате добар план за вашето здравје во секое време со квалитетни превентивни прегледи, најдобра докторска нега и навремено лекување!

Дознајте повеќе за сите пакети за приватното семејно здравствено осигурување.

Специјалната понуда важи до 15.10.2021. Ве очекуваме во нашите филијали или контактирајте не на 02/15888, достапни сме 24/7!

Услови на понудата:

 • Оваа понуда важи за учесничките на Женска трка 2021. За попустот да може да го искористите потребно е да приложите на увид потврда или регистрација за учество во трката
 • Попустот не важи за проширениот пакет со вклучени трошоци за породување
 • Попустот не може да се комбинира со други промоции и попусти