Брзо готовинско плаќање на полиси преку терминалите на Paynet

Почитувани клиенти,

Еуролинк осигурување ви овозможува лесно и брзо готовинско плаќање на вашите полиси за осигурување преку терминалите на PayNet.

Отсега на повеќе локации во Скопје, Тетово и Куманово ќе можете да ја платите целата премија или ратата за вашето осигурување.

Ви обезбедуваме безбедно плаќање и вашата уплата се раскнижува истиот ден.

Користете ги терминалите на PayNet и заштедете го вашето време.

Освен можност за плаќање на терминалите, преку PayNet има можност и за плаќање и со платежни картички преку апликацијата на е- паричник и мобилната апликација за Android  и IOS, линк https://e-wallet.mk/ низ цела Македонија.

За повеќе информација за локациите на терминалите информирајте се овде. 

 ГрадАдресаМесто
1СкопјеУл.11 Октомври бр.13Рамстор ГТЦ
2Скопјеул. РадишанскаРептил Радишани
3СкопјеУл. Багдадска бр.36, СкопјеС. Тинекс Млечен
4СкопјеБул. Видое Смилевски Бато бр.1/1, СкопјеРептил Н. Лисиче
5СкопјеУл. Вера Јоциќ бр.1/лок 2, СкопјеМ1 Тобако Кисела Вода
6СкопјеУл. Ферид Мурати бр.30, СкопјеPrince Market
7СкопјеВасил Ѓорѓов бр.21Рамстор Капиштец
8Тетовоул.Вон Вардарска бр.1Рамстор Тетово 3
9Скопјеул.Маршал Тито бр.зграда 1-влез 1/приземјеТобакоСаде-С Општина Центар
10СкопјеУл. Перо Наков бр.108, СкопјеС. Тинекс Годел
11СкопјеБул. Трета македоснка бригада бр.56, СкопјеС. Тинекс Раде Кончар
12СкопјеУл. Ѓорѓи Поп Христов бр.2Рамстор Чаир
13КумановоУл.3 македонска Ударна бригада бр.68Рамстор Куманово
14СкопјеБул. Партизански одреди бр.65, СкопјеPayNet Office Skopje
15СкопјеУл.Вефруарски Поход бр.46Рамстор Горно Лисиче
16СкопјеУл.Даме Груев 1/1Рамстор Express
17Скопјеул. Стив Наумов ббМ1 Тобако Холидеј Ин
18СкопјеУл. Св. Кирил и Методиј, бр. 13Рамстор Mall
19СкопјеБул.бул. Видое Смилевски Бато бр.10АРамстор Ново Лисиче
20СкопјеБул. Борис Трајковски бр.66, СкопјеС. Тинекс Првомајска
21СкопјеУл. Шекспирова бб, СкопјеС. Тинекс Драмски
22СкопјеУл. Васил Ѓоргов бр.16, СкопјеС. Тинекс Зебра
23СкопјеУл. Киро Глигоров бб, СкопјеФОН 2
24СкопјеУл. Љубљанска бр.4-ТЦ Сити Мол 1 кат, СкопјеCity Mall
25СкопјеУл. Киро Глигоров бб, СкопјеФОН 1
26СкопјеУл. Востаничка бб, СкопјеРептил Црниче