Еуролинк Осигурување и Македонска Опера и Балет

Еуролинк Осигурување во поддршката на една од најстарите културни институции во Република Македонија, Македонска Опера и Балет.

Со овој гест, продолжуваме да ја потврдуваме нашата улога на општествено одговорна компанија преку промовирање на универзално прифатените вредности за одговорност кон средината во која работиме и унапредување на квалитетот на животот на сите нас.

Еуролинк Осигурување покровител и годишен партнер на Македонска Опера и Балет!