Инспиративно дружење на семинарот во Охрид

Од 5-7 Мај во Охрид, се одржа годишниот семинар на Еуролинк осигурување. Прекрасното езеро и сончевото време ни дадоа позитивна енергија и делуваа инспиративно во текот на сите три дена. Низ презентации, работилници и тимски активности работевме на развивање нашите вештини и тимската синергија.