Известување за неактивна банкарска сметка

Почитувани клиенти на Еуролинк осигурување АД Скопје,
Ве известуваме дека почнувајќи од 13.08.2020 година, нашата сметка во Еуростандард банка АД Скопје со број 370011100031098 повеќе не е активна. Вe молиме, отсега натаму, Вашите уплати да ги насочите на која било од нашите останати сметки, наведени во продолжение:
 

БанкаСметка
Стопанска банка200000897208573
НЛБ Тутунска банка210057029500104
Халкбанк270000002025538
Комерцијална банка300000002206592
Прокредит банка380101325530131
Охридска банка530010101722087

Еуролинк осигурување продолжува со непречено сервисирање на сите свои обврски кои произлегуваат од договорите за осигурување и од договорите за соработка.
За сите дополнителни информации Ве молиме контактирајте нè преку Контакт центарот достапен 24/7 на 02/15888 или преку eurolink@eurolink.com.mk
 
Со почит,
Еуролинк осигурување.