Известување за работно време во вонредни услови

Почитувани клиенти,

Со цел заштита на индивидуалното и јавното здравје, Еуролинк осигурување во периодот кој следи ќе работи со редуциран број на вработени заради организирана работа во смени и скратено работно време.

Согласно оваа одлука, работното време на сите наши канцеларии и подружници ќе бид од понеделник до петок, од 08:00 до 14:00 часот.

Еуролинк осигурување, како компанија која постојано вложува во нови технологии и иновативни решенија, останува целосно достапна за сите Вас преку:

Сите осигурителни продукти, услуги и совети Ви стојат на располагање и во период на вонредна состојба.

За контакт со подружниците ширум земјата, покрај редовните телефонски броеви, на располагање Ви стојат одговорните лица во Вашето место:

Ви благодариме на разбирањето и на довербата,
Ваш Еуролинк.