Онлајн полиса за регистрација на вашето возило од Еуролинк Осигурување

Заштедете време при регистрација на вашето возило. Од денес со Еуролинк можете да ја купите вашата полиса за регистрација на вашето возило брзо и едноставно, преку веб страницата на Еуролинк осигурување. Имено, за сите на кои им е потребна полиса за регистрација на возилото, односно полиса за осигурување од автомобилска одговорност, тоа може да го направат он-лајн преку веб страницата на Еуролинк www.eurolink.com.mk/eshop_pocetna.asp .  Купете тука