Ова лето Семејно приватно здравствено осигурување со една месечна рата бесплатно

Во годината кога го слави својот 15-годишен јубилеј Еуролинк Осигурување нуди ексклузивна можност за клиентите ова лето да го купат семејното приватно здравствено осигурување со попуст, односно да добијат една месечна рата бесплатно. Семејното приватно здравствено осигурување е наменето за сите семејства што имаат потреба и сакаат да обезбедат квалитетна здравствена заштита за себе и за членовите на своите семејства во приватните здравствени установи во Македонија и Европа.
Согледувајќи ги потребите на граѓаните за квалитетно и пристапно здравствено осигурување, достапни се три пакети кои може да ги одберат корисниците за да добијат здравствена заштита, превентивни прегледи, но и лекување, вклучувајќи и специјалистички прегледи, третман на тешки болести, болничко сместување во приватните здравствени установи во Македонија и во странство, за сите членови на семејството.
Граѓаните можат да одберат во зависност од потребите на семејството ОСНОВЕН, КОМФОРТ или ПРЕМИУМ пакет за семејно приватно здравствено осигурување, со редовни цена од 1800, 2000 и 3350 денари месечно, соодветно на пакетот. Односно, доколку купат било кој пакет на Семејно приватно здравствено осигурување до 12 септември оваа година клиентите добиваат попуст на редовната цена на пакетот, односно добиваат една месечна рата бесплатно.  
На една полиса за Семејно приватно здравствено осигурување сите членови на семејството можат да се лекуваат во приватните болници во Македонија како што се „Клиника Жан Митрев“, „Ремедика“, „Аџибадем Систина“, “Санте плус”” и слично, како и во реномирани болници во странство.
Останува достапна и опцијата за покривање на трошоците за породување за клиентите кои ќе склучат петгодишен договор за лојалност за пакетите за Семејно приватно здравствено осигурување Комфорт и Премиум со доплата од 900, 1150, односно 1650 денари месечно во зависност од висината на лимитот кој е достапен за користење за овој тип здравствена услуга во период од пет години. Семејното приватно здравствено осигурување може да се купи во продажните места на Еуролинк Осигурување, преку агентите за осигурување на Еуролинк, а подетални информации се достапни овде или на телефонскиот број 02 15 888.