Превентивни прегледи единствено со Семејно приватно здравствено осигурување

На сите клиенти кои ќе го одберат семејното приватно здравствено осигурување на Еуролинк или ќе го обноват својот договор,  Еуролинк во рамки на полисата им нуди и користење на сите превентивни прегледи во вредност до 100 евра, со што на клиентите им овозможува современа превентива  и ги поттикнува навремено да се грижат за своето здравје.  Не чекајте, обезбедете врвна здравствена заштита за вашето семејство во сите приватни здравствени установи за сите општи и специјалистички прегледи, без ограничување.  Контактирајте го вашиот консултант за осигурување или јавете се во центарот за поддршка на клиенти ”Еуролинк 24” на (02) 15 888.