Во текот на саемот за мебел – 20% попуст за осигурување на домот купено преку веб продавницата на Еуролинк Осигурување

Од денес  до 14 октомври, Еуролинк ќе биде присутен со свој пулт на Саемот за мебел 2018, на самиот влез во СЦ Борис Трајковски, каде сите заинтересирани ќе можат да купат станбено осигурување за својот дом со посебен попуст од 20%. Дополнително, заинтересираните кои нема да бидат во можност да не посетат на саемот, можат да го искористат специјалниот попуст од 20% за станбено осигурување и да купат полиса преку нашата веб продавница.
Еуролинк осигурување подготвува и посебни изненадувања на посетителите на саемот кои на штандот на Еуролинк ќе одговорат најкреативно на мини квизот, а за најмладите секако следува развеселување со балончиња. Правила за мини квиз