Доделени првите изненадувања на саемот на мебел

Посетителите на пултот на Еуролинк осигурување на Саемот за мебел на 09.10.2018 г. кои одговорија најкреативно на мини квизот добиваат посебни изненадувања:
Осигурување на домот во траење од една година добива: Јордана Миловановска. Ваучер од 500 денари за осигурување од Еуролинк осигурување добиваат: Магдалена Кукева, Александра Велјановска, Попеска Викторија, Вјолца Груби и Снеже Бегоска. Добитниците ќе бидат известени преку е-маил по завршувањето на саемот и нивните имиња ќе бидат објавени на Фејсбук страницата на друштвото.