Водич за подготовка на патувањата што следат

Откако ги прилагодивме условите на нашето патничко осигурување со цел да понуди покритие и во случај на КОВИД-19, подготвивме и краток Водич за подготовка и безбедно патување во време на КОВИД-19.

За сите патувања што следат, проследете го Водичот. добро подгответе се пред следното патување и ПАТУВАТЕ БЕЗГРИЖНО!