Акција за каско осигурување со 50% попуст

Од 02 ноември Еуролинк осигурување започнува со акција 50% попуст за потполно каско осигурување – одлични услови за најдобра заштита на Вашето ново возило.

Акцијата се однесува на тригодишни договори за каско осигурување, а со тоа нашите осигуреници добиваат фиксна цена со 50% попуст за сите три години. Сите осигуреници кои ќе го осигураат своето возило во рамки на акцијата добиваат и ГРАТИС осигурување стакла.

Акцијата ќе трае еден месец и важи за нови осигуреници, за патнички моторни возила не постари од три години.

Побрзајте, побарајте пресметка за Вашето возило од нашите консултанти за осигурување уште денес. Повеќе информации на 02/15888 или во филијалите на Еуролинк осигурување.