Втор добитник на зимување во Банско

Добитник на наградата зимување во Банско во второто извлекување на наградната игра „Лесно како клик – Само еден клик до сигурен дом и зимување во Банско“е Бранко Јовановиќ со број на полиса 09700Е000078