Започна голема наградна игра – лесно како клик! Само еден клик до сигурен дом и зимување во Банско

Денес започнува големата наградна игра на Еуролинк осигурување, „Лесно како клик – Само еден клик до сигурен дом и зимување во Банско“.

Сите оние што онлајн ќе купат полиса за осигурување на домот преку интернет-продавницата на Еуролинк осигурување во период од 9. ноември до 6. декември ќе имаат можност да освојат едно од четирите зимување на Банско и да уживаат во својот зимски одмор
https://shop.eurolink.com.mk/EurolinkWebShop/shop/wizard?type=property

„Првпат во Македонија овозможуваме осигурување на домот онлајн на едноставен, брз и лесен начин. Токму оваа убава вест сакаме да ја споделиме со сите граѓани и затоа организираме наградна игра во којашто ќе продолжиме со изненадувања и со наградувања токму пред Нова година со четири зимувања во Банско. Покрај наградната игра, обезбедуваме и дополнителен попуст од 10% за секоја онлајн-купена полиса за осигурување на домот“, изјави Марија Томеска, претседател на Управниот одбор на Еуролинк осигурување.
Среќните добитници ќе се извлекуваат по случаен избор секоја недела, а имињата ќе бидат објавени на официјалната интернет-страница и на „Facebook“-страницата на Еуролинк.

Повеќе информации околу Правилата на наградната игра прочитајте тука:

www.eurolink.com.mk/fpage_sopstenija_detail.asp?ID=4&fID=&dID=20&nID=45