Доделени изненадувања на саемот на мебел од посетителите на 10 и 11 октовмри

Сигурност на домот за мене е….. кога знаеш дека се грижи некој за тебе, инспирација, полиса, најголемо богатство во животот, највредна инвестиција, кога мирно спијам со моето семејство, кучето, приоритет, раатлук, кога е осигуран, Доми комплет… Ова се дел од одговорите на посетителите на пултот на Еуролинк на Саемот за мебел 2018. Во изминатите денови изненадување ваучер од 500 денари за полиса за осигурување од незадолжителните класи на осигурување по сопствен избор од Еуролинк добија Игор Торбовски, Миле Вељанов, Стефан Николовски, Валентина Парлиќ, Ивана Чрчева, Ана Крстевска, Јана Спировска и Даниела Чaпароска. Добитниците ќе бидат контактирани по е-маил по завршување на Саемот.