Доделени изненадувања на саемот на мебел од посетителите на 12, 13 и 14 октомври

Во изминатите денови изненадување добија Григориј Јовановски, Ива Петроска, Милена Нуткова, Горан Станковиќ, Џани Манев, Александар Вељанов, Елена Велевска, Лилјана Ачковска, Сара Калачевска, Александар Илиќ, Деса Костадиноска, Александар Петров, Тања Сибиновска, Ева Наумческа, Зорица Костадинова, Јована Петровска и Горица Стефанова…….. зошто најкреативно одговорија што е сигурност на домот на Саемот на мебел. Добитниците ќе бидат контактирани веќе од утре. Честитки.