ОДМОРОТ НЕКА БИДЕ ОДМОР

Бирај си дестинација за летово и патувај безгрижно со Еуролинк 

 

Купи патничко осигурување онлајн!

Пред патувањето, одберете пакет според вашите потреби:

Оптимум

Премиум

ВИП

Како да го користите Вашето патничко осигурување?

Користењето на патничкото осигурување во странство треба да го најавите во најкраток можен рок во нашиот Контакт центар „Еуролинк 24“ достапен 24/7. Доколку не сте во можност да се јавите заради природата на ситуацијата, најавата треба да ја направи ваше овластено лице, најдоцна 24 часа од настанување на случајот. Рефундација на средствата следува по враќање во земјата. 

Каде и да се наоѓате, јавете се во Контакт центарот „Еуролинк 24“ и најавете користење на услуги во следните случаи:

Итна потреба од лекарска помош
Итна потреба за враќање на деца
Предвремено враќање дома
Продолжување на престој во странство

+389 2 15 888

+389 70 313 888

+389 2 3289399

или на е-пошта: eurolink24@eurolink.com.mk

Сите останати случаи се пријавуваат по враќање дома. Информации за пријавување се достапни на следниот линк:

Пријавување штета

ОДМОРОТ НЕКА БИДЕ ОДМОР!

Книга на плажа: Топ 10 предлози за ова лето

Иако звучи како клише, во време во кое сите живееме брзо и имаме густ распоред на секојдневни активности, се бориме да ги исполниме целите и да ги „фатиме“ роковите, летниот одмор веројатно остана една од ретките прилики во кои можеме целосно да се посветиме на убавиот пишан збор.

Прочитај повеќе

Што не смеете да заборавите кога тргнувате на летување

Поаѓањето на одмор често знае да предизвика стрес, а самата подготовка најчесто ни ја исцрпува и последната капка енергија. Токму затоа, ви подготвивме краток, но практичен список на нешта т.е. мини check-листа која се надеваме дека ќе ви ја олесни подготовката и ќе ги смири грижите дека можеби нешто ќе заборавите.

Прочитај повеќе

Патничко осигурување од Еуролинк осигурување